Yaz stajı ile ilgili duyuru

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ

GENÇ MESLEK YÜKSEKOKULU

PROGRAM BAZINDA STAJ YAPILABİLECEK KURUM VE KURULUŞLAR

Genç MYO web sayfasında bulunan Öğrenci menüsü altındaki formlar alt menüsünde, staj ile ilgili tüm formlar mevcuttur. Öğrencilerimiz staj işlemleri ile ilgili (staj yönergesi, staj başvuru formu, staj defteri vb.) tüm evraklara bu adresten ulaşabileceklerdir.

Öğrenci formları için web sayfası adresi: http://gencmyo.bingol.edu.tr/ogrenci/formlar/

Öğrencilerimiz kendi imkanlarıyla staj yerlerini belirledikten sonra, sırasıyla aşağıdaki adımları takip etmelidir;

1. Staj Kabul Başvuru Formunun Genç MYO web sayfasından indirilmelidir. (Yukarıda resmedilmiştir).
  2. 2 adet Staj Başvuru kabul formu eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. (İletişim alanları güncel olarak kullanılan iletişim bilgileriyle doldurulmalı)
  3. Eksiksiz şekilde doldurulan 2 adet staj başvuru kabul formlarının ilk önce staj yapılacak kurum-kuruluşa onaylatılması gerekmektedir. (Kaşe bastırılması ve imza attırılması)
  4. Staj başvuru kabul formları onaylatıldıktan sonra aşağıda listelenen evraklar tarattırılarak güncel olarak kullanılan şahsi mail adresleri (tercihen @bingol.edu.tr uzantılı öğrenci mail adresi) ile Genç Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri otezer@bingol.edu.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir.
    • 1 adet onaylı staj başvuru kabul formu,
    • 1 adet ikametgâh belgesi (e-devlet üzerinden alınabilir),
    • 1 adet nüfus cüzdanı önlü-arkalı fotokopisi,
    • 1 adet vesikalık fotoğraf

Öğrenci İşleri iletişim kanalı: 0(426) 216 0012  (Dahili: 3737),  hatların yoğunluğundan dolayı öğrenci işlerine ulaşılamaması durumunda ulaşılabilecek dahili numaralar: 3752-3701

Not: Öğrencilerimiz staj yapacakları kurum-kuruluşlarına onaylattırdıkları 2 adet Staj Başvuru kabul Formunun aslının muhafazası ile yükümlüdür. (Öğrenci İşleri Biriminin talep etmesi durumunda teslim edilmesi gerekmektedir).

Not 2: İlgili evrakları 10.06.2020 tarihi 17:00 mesai bitimine kadar ilgili mail adresine taratılıp gönderilmesi gerekmektedir.